GPRI

Je gaat werken bij General Practitioners Research Institute (GPRI). GPRI is een jong, groeiend en dynamisch wetenschappelijk instituut met hart voor klinisch onderzoek, gevestigd in Groningen. Bij GPRI staat innovatief onderzoek op de eerste plaats. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een erkend onderzoekinstituut die (inter)nationaal toonaangevende studies uitvoert. Het GPRI team bestaat uit enthousiaste onderzoekers met een grote verscheidenheid aan ervaring. Met jouw team ben je van A tot Z betrokken bij de opzet, uitvoer en afronding van een onderzoek.

Bij GPRI geloven we dat verschillen ons sterker en beter maken en staan we voor gelijke kansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve organisatiecultuur, waarin verschillen worden erkend, gewaardeerd én benut. Het is belangrijk dat collega’s vakbekwaam zijn, maar ook van elkaar verschillen, bijvoorbeeld in gender, leeftijd, geloofsovertuiging, fysieke en mentale mogelijkheden, achtergrond en geaardheid. Verschillende perspectieven, achtergronden, kennis en ervaringen dragen zo op een positieve wijze bij aan het ondersteunen en realiseren van onze kernwaarden.

GPRI heeft een groot internationaal netwerk binnen de eerste lijn, waarmee we samen werken aan onderzoeken op het gebied van chronische ziekten, zoals astma en COPD en diabetes. GPRI ondersteunt haar partners op maat. Samen met onder andere huisartsen en apothekers zorgen wij ervoor dat wetenschappelijk onderzoek leuk én toegankelijk is voor iedereen.

Wil jij daadwerkelijk de behandeling van patiënten verbeteren? Dan kun je bij GPRI terecht. Onze onderzoeken zijn ontworpen om niet alleen de huidige richtlijnen binnen de eerstelijns zorg te verbeteren, maar ook het leven van elke deelnemer die aan onze studie meedoet.

We werken samen met gerenommeerde farmaceutische bedrijven, medische centra en overheidsorganisaties over de hele wereld. Onze studieresultaten publiceren we in hoog aangeschreven internationale tijdschriften.

Bij GPRI hebben we een uitzonderlijk hoog niveau van vrijheid en verantwoordelijkheid die ons in staat stelt onze kernwaarden kwaliteit, snelheid en transparantie waar te maken. Om daar nooit een slag in te missen, hebben we scrum geïmplementeerd. Scrum vergemakkelijkt het oplossen van problemen en zorgt voor snelheid. Door regelmatige korte vergaderingen met duidelijk voorgeschreven doelen, werken onze teams efficiënt en zelfstandig. Bij GPRI staan we voor respect en openheid. Dit stimuleert onze teamleden om eerlijk en kritisch te zijn en continue te verbeteren. Door deze aanpak borgen we onze hoge kwaliteit en gaan onze teams verder dan het leveren van een uitstekende klantervaring.

Werkzaamheden

Als senior onderzoeker ben je verantwoordelijk voor de wetenschappelijke inhoud van een onderzoeksproject; zowel de rationale, methodologie, kwaliteit en de ethiek. Je borgt de wetenschappelijke output zoals abstracts, publicaties, posters en presentaties. Daarbij deel je jouw kennis en ervaring met je collega’s en begeleidt je promovendi, onderzoekers en studenten bij hun wetenschappelijke vorming en/of opleiding.

Jouw vaardigheden en kwalificaties

 • Je hebt een PhD of zit in de afrondingsfase van je PhD in een (bio-)medisch onderzoeksveld en aantoonbare ervaring als senior onderzoeker in klinisch onderzoek.
 • Je hebt gepubliceerd in toonaangevende tijdschriften binnen jouw vakgebied.
 • Je bent proactief en neemt graag het initiatief. Bruggen bouwen zit in je aard.
 • In je werk heb je veel aandacht voor details en je bent een kritische denker.
 • Een open communicatiestijl die eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid weerspiegelt, is een belangrijk aspect van jouw werkethiek.
 • Je hebt een positieve instelling en drive voor het tijdig voltooien van de werkzaamheden en doelen van jouw team.
 • Je kunt goed presteren onder druk.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (minimaal C1).

Wij zorgen voor

 • Een platte organisatie met een hoge mate van eigenaarschap, vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een jong en energiek team met wetenschappelijke en organisatorische focus.
 • Middelen om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.
 • Een flexibele werkomgeving met een goede balans tussen werk en privé.
 • Een marktconform salaris in functiegroep 5 (€4264 – €6208 op basis van een 38 urige werkweek) en een prima vakantieaanbod. Salaris inschaling is op basis van relevante kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?

Stuur je brief en CV (uiterlijk 03 maart 2024) onder vermelding van 2024.01 naar hr@gpri.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan zien we deze graag per mail tegemoet op hetzelfde mailadres.