Als opdrachtgever

Als u onderzoeksvragen heeft die u graag beantwoord wilt zien met real-world evidence onderzoek, kan GPRI u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het opstarten en uitvoeren van onderzoeken, van protocolontwikkeling tot publicatie en alles daartussenin.

Snelheid

Onderzoek doen is vaak een tijdrovend proces dat vele jaren kan duren. Door het hoge tempo van innovaties en veranderingen van de markt is deze lange duur ongewenst. Bij GPRI zetten we ons in om in snel tempo onderzoek uit te voeren en de tijdslijnen aan uw wensen te laten aansluiten.

Real-world evidence

Onze onderzoekers hebben kennis van elke stap van het studieproces en hebben ervaring met het indienen van METc documenten in verschillende landen. Samen met de deelnemende onderzoekslocaties zetten we ons in om hoogwaardig bewijs uit de echte wereld te leveren.

Neem contact op

Bij GPRI zijn we altijd geïnteresseerd in onderzoeksideeën die kunnen bijdragen aan het verbeteren van de eerstelijnszorg.

Heeft u een onderzoeksvoorstel dat u wilt bespreken of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze business development afdeling via projectdevelopment@gpri.nl of bel +31 (0)50 211 3898.

Als zorgverlener

GPRI is opgericht om wetenschappelijk onderzoek in de eerste lijn mogelijk te maken, zonder dat dat ten koste gaat van de reguliere zorg. Wetenschappelijk onderzoek doen wordt vaak gezien als een tijdrovend proces dat vele jaren kan duren. Als huisartsen en oprichters van GPRI kennen we de dagelijkse routine bij zorgverleners. Ons team van (senior) onderzoekers, onderzoeksverpleegkundigen en praktijkondersteuners heeft jarenlange ervaring binnen de eerste lijn.

Uw tijd wordt vergoed

Het ontzorgen op maat en het bieden van een marktconforme vergoeding bij deelname is standaard bij alle onderzoeken die GPRI uitvoert. Indien u als zorgverlener deelneemt hanteren wij daarvoor een marktconform uurtarief. Ter indicatie; zorgverleners ontvangen een uurtarief van €100,00 en voor praktijkondersteuners geldt een uurtarief van €60,00.

Onderzoek op maat

Vanaf het begin van een onderzoek weet u wat de tijdslijn van het onderzoek is en op welke momenten een bijdrage van u verwacht wordt.
Zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor u als zorgverlener bijvoorbeeld wat extra ondersteuning nodig heeft vanuit GPRI. Geen probleem! Dan kijken we samen hoe we dat kunnen oplossen.

Hoe maken we het zo makkelijk mogelijk?

Bij alle onderdelen van het onderzoek proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken door taken uit handen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan vooraf ingevulde formulieren en eenvoudig te bedienen digitale oplossingen. Wij zorgen er voor dat alle studie specifieke informatie voor zorgverleners en patiënten kort, krachtig en helder wordt ontwikkeld. Indien het voor het onderzoek noodzakelijk is, zorgt GPRI ook voor de training van medewerkers betrokken bij het onderzoek. Denk hierbij aan E-learning, waarbij een zorgverlener de training kan volgen op een voor hem/haar passend moment.

Interesse?

Bent u een enthousiaste zorgverlener die samen met ons de richtlijnen binnen de eerste lijn wil verbeteren? Op de Onderzoeken pagina kunt u zien voor welke lopende en nieuwe onderzoeken er mogelijkheden zijn tot deelname. Heeft u interesse? Dan komen wij graag op een passend moment langs of bespreken we digitaal de mogelijkheden door!

Als deelnemer

Door deel te nemen kunt u bijdragen aan de verbetering van de zorg van uzelf en uw medepatiënten. Bij de opzet van een onderzoek zorgt GPRI ervoor dat deelname voor u zo leuk en makkelijk mogelijk is.

Uitnodiging

Heeft u al een uitnodiging ontvangen? Dat kan! Wij werken samen met verschillende zorgverleners die in hun informatiesysteem hebben gekeken wie er mee kunnen doen aan een van onze onderzoeken. Wij bewaren uw contactgegevens niet. Alleen wanneer u aangeeft mee te willen doen, zullen wij uw contactgegevens gebruiken voor het maken van een afspraak.
Voor sommige onderzoeken kunt u zich ook aanmelden zonder uitnodiging te hebben ontvangen. Houd hiervoor ook onze facebookpagina in de gaten.

Uw deelname is vrijwillig

Deelname aan wetenschappelijk onderzoek is altijd op vrijwillige basis.

Voordat u besluit of u mee wilt doen, ontvang u een uitgebreide informatiebrief en leggen wij uit wat er van u verwacht wordt.

Meedoen?

Lijkt het u leuk om mee te doen aan één van onze onderzoeken? Reageer op uw uitnodigingsbrief of neem contact met ons op via info@gpri.nl of +31 (0)50 211 3898.